Documentaire “Onze Marathon”

De Leidse filmmaker Rob de Boer heeft een documentaire gemaakt over de Leiden Marathon in mei van dit jaar. Onder de naam ‘Onze Marathon’ is de film in première gegaan op Leids Film Festival in oktober en is ook op TV West vertoond. Klik op Read more en log in om de film te zien.

Je kan ook de DVD lenen bij Nico Gijsman.

Beschrijving: ‘Onze Marathon’ geeft een inspirerende inkijk in de keuken van de organisatie van de Leiden Marathon. Vijf maanden lang volgen we Mok en Astrid van het marathonbureau en komen we de vele vrijwilligers tegen die soms al jaren bijdragen aan het succes van de marathon. Ook volgen we Dennis en Dave, die zich allebei tot doel gesteld hebben om in Leiden voor het eerst een hele marathon te gaan lopen.

Wie meer actie in de wedstrijd zelf wil zien kan het verslag van Sleutelstad TV op Youtube bekijken.

3 antwoorden
 1. droelen
  droelen zegt:

  Tjee wat leuk deze film!
  Ik was al van plan dit jaar Leiden weer de hele te doen gezien het parcours, maar nu weet ik het zeker!!

 2. Liesbeth van den Haak
  Liesbeth van den Haak zegt:

  Wat een enthousiastme achter de Leiden Marathon, toch maar weer meedoen 🙂

Reacties zijn gesloten.