Utrechtse Heuvelrug Trail

Een gedeelte van XL heeft afgelopen weekend de Utrechtse Heuvelrug Trail gelopen. Dit is een 31 km lange route uitgezet door Mud Sweat Trails over de Utrechts Heuvelrug die loopt van station Driebergen-Zeist naar station Rhenen. De route was vorig jaar onderdeel van een (inmiddels beindigd) open klassement. Je kon meedoen door foto’s van jezelf onder de stations klokken bij start en finish in te sturen. De bijgaande foto’s geven aan dat wij hooguit in aanmerking komen voor de prijs van de langste tijd ooit.

Halverwege werden we aangeroepen door een mountainbiker. “Doen jullie de UHT? Dan moet je hier rechtsaf. Ja ik ben hier zelf ook fout gelopen.” Afgezien van de enkele fietser en loper die we tegenkwamen was het verder erg rustig.

Na aankomst smaakten het bier en de vruchten-sorbet extra lekker. Het mooie weer en goede gezelschap zorgden voor een fantastische loop die nog lang in de herinnering zal blijven hangen.

Foto’s Frans Evenblij

2 antwoorden
 1. Ingrid
  Ingrid zegt:

  Hulde voor deze prachtige foto’s, Frans! Zelfs na 31 km straalt ons (loop)plezier er duidelijk vanaf!
  Loopmaatjes, nogmaals hartelijk bedankt voor dit gezellige (Utrechtse Heuvelrug Trail) loopje!

 2. Joop
  Joop zegt:

  Nou Frans, Volgens mij zag je het toen toch niet meer zo scherp! Maar het blijft inderdaad een geweldige loop, die we beslist nog een keer moeten doen.

Reacties zijn gesloten.