Pot luck, een culinair genoegen!

De jaarlijkse traditie om de zomer in te luiden met een gezellige, smakelijke happening op de club pakte heel goed uit op die zonnige 7 juli-zondag. Was je er niet bij? Dan heb je écht wat gemist!
 
Het idee van de barcommissie was er dit jaar een ‘pot luck’ van te maken: iedereen brengt een zelfgemaakt gerecht mee. Dat leverde zoveel verrassende lekkernijen op, dat er nauwelijks genoeg plaats was op het meterslange buffet om alles een plekje te geven. Nadat iedereen had verteld wat hij of zij had klaargemaakt, werd het buffet geopend.
Joop maakte van de gelegenheid gebruik om zijn courgettesoep extra aan te prijzen en Willem stond tot laat in de keuken. Dat leverde dan ook een culinair hoogstandje op: versgebakken tarbot met homemade saffraansaus en in sinaasappel geglaceerde witlof! Er werden driftig recepten uitgewisseld en er werd ‘gebedeld’ om het laatste stukje Siciliaanse sinaasappelcake van Brian. Natuurlijk mét een vers ‘bakkie’ van Willem.

 

Het bleef nog lang gezellig bij Fiks…

Wat ons betreft volgend jaar weer een pot luck. Wat vinden jullie?

We haalden met de Pot Luck ook de Oegstgeester Courant, klik hier.

Foto’s: Gerard, Hermien, Karin en Menno
Tekst: Hermien en Karin

1 antwoord
 1. Sue Hulselmans
  Sue Hulselmans zegt:

  No other answer from me then YES to a Pot Luck! Feels like home.
  Have a nice summer everyone.
  Kind Regards,
  Sue Hulselmans

Reacties zijn gesloten.