Nieuwsbrief nr 74 – 17 februari 2010

Beste loopvrienden,

Het is niet de bedoeling om vaak meerdere Nieuwsbrieven per week te gaan sturen, maar voor weRUNtogether vragen we toch graag even de aandacht omdat hun eerste evenement al op 6 maart begint:

MOUNTAINBIKE-CLINICS voor het Goede Doel

Het Roparunteam weRUNtogether organiseert op een aantal data vanaf 6 maart 2010 mountainbike clinics. De inschrijfgelden komen ten goede aan de Roparunkas van weRUNtogether.

De Roparun
De Roparun is de langste estafette ter wereld. Een loop evenement van Parijs naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. In ca. 40 uur wordt door 8 lopers 530 kilometer afgelegd. Voor meer informatie: www.roparun.nl

weRUNtogether
is een team waarin veel leden van Loopgroep Oegstgeest deelnemen, als loper, meefietser, verzorger enz. In 2009 haalde dit team de 21e plaats in de einduitslag van 273 teams. In het klassement van opbrengst voor het goede doel haalde weRUNtogether de 29e plaats. Voor meer informatie: www.weruntogether.nl , info@weruntogether.nl of bij Esther Devilée.

De Mountainbike Clinics
Data:
Zaterdag 6 maart 2010
Zondag 7 maart 2010
Zaterdag 13 maart 2010
Maandag 5 april 2010 (2e Paasdag) (N.B. dan is ook de PaasHaaswijkloop, red.)

Locatie:Noordwijkerhout
Starten bij Hotel/restaurant de Witte Raaf

Tijd:
Ochtend 9.30 tot 12.30 uur Beginners
Middag 13.30 tot 16.30 uur Gevorderden

Prijs: 20 euro
Minimale leeftijd voor deelname clinic: 15 jaar.
Bij voldoende interesse kan een Jeugd MTB Clinic georganiseerd worden voor kinderen tussen de 8 en 15 jaar.

De MTB-clinic Beginners is bestemd voor de beginnende mountainbiker en een ieder die kennis wil maken met de mountainbikesport. Tijdens een Beginners-clinic leer je de basisvaardigheden om veilig en met plezier te mountainbiken. De nadruk ligt op techniek en niet op conditie!

De MTB-clinic Gevorderden is bestemd voor de mountainbiker met enige ervaring en een goede basisconditie. De Gevorderden-clinic is een intensieve training waarbij uitleg, oefening en analyse elkaar afwisselen.

Voor meer informatie over de clinics:
www.nl-biking.nl en www.weruntogether.nl

Geen eigen fiets?
Je kunt een mountainbike huren voor gebruik tijdens de clinic. Als je dat wilt, geef dan bij inschrijving aan wat je lichaamslengte is. Er staat dan op de dag van de clinic een mooie mountainbike voor je klaar. Huurprijs: 10 euro.

MELD JE AAN: www.inschrijven.nl

Na inschrijving ontvang je via weRUNtogether en No Limits Biking aanvullende informatie over de clinic. Deelname geschiedt op eigen risico.

Redactie Nieuwsbrief nieuwsbrief@loopgroepoegstgeest.nl