De barcommissie is van plan een loopweekend te organiseren, en wel van vrijdag 15 april t/m zondag 17 april 2016.

Twee jaar geleden in Losser

Voor wie zich het weekend in Losser twee jaar geleden nog kan herinneren, het streven is er weer net zo’n leuk weekend met een vergelijkbaar programma van te maken. Dat betekent: aankomst op vrijdag rond etenstijd bij een leuke accommodatie ergens in Nederland, vertrek zondag rond 15-16 uur. Op zaterdag gaan we leuke actieve dingen in de omgeving doen en zondags staat er in elk geval een loopje op het programma. Gezellig eten en drinken, slap ouwehoeren en te laat naar bed, dat hoort er natuurlijk ook bij!

Zin om mee te gaan?

Om een geschikte accommodatie te vinden, hebben we een indicatie nodig van het aantal leden dat belangstelling heeft. Daarom is het verzoek: meld je interesse bij Karin of een van de andere barcommissieleden. Wel graag vóór 5 oktober, want om nog enige keuze te hebben, moeten we snel handelen. De kosten voor het weekend zullen circa 150 Euro bedragen. Zodra we een passende accommodatie hebben gevonden, zullen we een definitieve aanmelding en aanbetaling vragen.

Bekijk meer afbeeldingen van het Losser Weekend