Welkom op onze nieuwe website!

== Van onze voorzitter ==
Door de energieke inzet van een aantal van onze leden, kijken jullie nu naar een volledig vernieuwd digitale omgeving van ons club. Zonder anderen te kort te willen doen, wil ik graag mijn dank en bewondering uitspreken voor de inspanningen van Yvette Scheltema, Frans Evenblij en Geralda Odinot! Het is fantastisch wat jullie met elkaar hebben neergezet en ik ben ervan overtuigd dat dit platform door de club met enthousiasme zal worden gebruikt.

De website is gemaakt op basis van laatste en meest gangbare technieken. Dat houdt in, dat de website ook toegankelijk is op andere platforms dan je computer, bijvoorbeeld je smartphone of je tablet. Dat maakt het allemaal nog gemakkelijk om met elkaar in verbinding te komen en te blijven. In ons clubhuis bij Pecos is een uitstekende, gratis wifi verbinding, dus ook daar kun je ter plekke de trainingsschema’s e.d. consulteren.

Tot zover de vormgeving en de techniek. Waar het uiteindelijk allemaal om draait is natuurlijk communicatie. Mag ik jullie uitdagen om deze website samen in gebruik te nemen en er ook actief gebruik van te gaan maken? Stuur eens iets in, een nieuwtje, een leuke foto met een paar regels over jouw loopbelevenissen of attendeer andere clubgenoten eens op dat fantastische artikel over lopen of dat unieke loopje waar je anders nooit op was geattendeerd.

Jullie complimenten aan de communicatiecommissie kun je niet beter tot uitdrukking brengen door vanaf nu te starten met het delen van jouw ‘nieuwtjes’!

Ik wil graag een artikel insturen

8 antwoorden
 1. Brigitte
  Brigitte zegt:

  Misschien ook leuk om een link te plaatsen naar de facebook pagina van de loopgroep?

  Brigitte

 2. Bernadette
  Bernadette zegt:

  Wat een verbetering t.o.v. de oude site. Duidelijke rolmenu’s, heldere info, overal doorklikmogelijkheden…groot compliment aan de makers!

 3. Sue
  Sue zegt:

  New site looks great! Easy to use. Thanks for all your effort.

  I see we (bar commissie) have some updates to make. We can store our yearly bar roster here and we need to update the information about the “loopers weekend”. It’s no longer in April but rather in October.

  Kind Regards to everyone.

  Sue Hulselmans

 4. Jaap Vreeburg
  Jaap Vreeburg zegt:

  Het is een mooie site geworden. Duidelijke layout, goede kleuren, lettertype in het juiste formaat. Complimenten. Bedankt voor het vele werk.
  Ik ben er erg blij mee. Nu kan ik weer lekker snel de trainingroosters vinden.
  🙂
  PS: Bij de wedstrijd uitslagen missen er nog een paar recente loopjes.

 5. yscheltema
  yscheltema zegt:

  Dank jullie wel voor deze fijne reacties tot nu toe! Maar kritisch als we zijn, zie we hier en daar toch nog ruimte voor verbetering; de welbekende puntjes op de i. We zien de site als een dynamisch platform en hopen de site aan te kunnen vullen met alles wat er ‘loopt’: stukjes, foto’s, oproepjes, een mooie route (kunnen we met kaart en foto’s erbij plaatsen, is direct aanleiding voor stukje in de Oegstgeester Courant), alles is welkom!

Reacties zijn gesloten.