Zondag 22 mei start om 10.30 uur de halve marathon in Leiden.

(alleen voor leden)

Wil jij met ons (Geert, Piet en Maarten) en andere leden van de Loopgroep Oegstgeest aan de start staan en de komende maanden hier in een aparte groep voor trainen? Een mooie gelegenheid om jouw goede voornemens van 2016 alsnog te realiseren! 
Om nu eens eindelijk de stap naar de halve aan te durven of om jouw PR op die afstand te verbeteren. We bouwen in 15 weken naar de halve marathon toe en starten op woensdag 3 februari. De wedstrijd is natuurlijk lekker dicht bij huis. Ik zal de groep begeleiden samen met onder andere Piet Kok en Maarten Hendriks.

Heb je interesse? Geef je dan op bij Geert en je ontvangt een intake mail waarin ik je vraag onder andere aan te geven wat je doel is voor de halve en wat je loopervaringen zijn in de afgelopen vijf jaar.

Je kunt meedoen met de groep als je:

  • al meerdere keren een 10 kilometer hebt gelopen in het afgelopen jaar  (in een training of in een wedstrijd)
  • bereid bent om in principe 3x in de week te trainen: op woensdag en zondag en een derde keer naar keuze (voor jezelf of op de baan op vrijdag)
  • beschikt over een smartphone (want we maken een WhatsApp groep).

We starten op woensdag 3 februari en je kunt je opgeven bij Geert tot en met zondag 31 januari.

Loopgroet,

Geert Neelen
Piet Kok
Maarten Hendriks