Triathlon Leiderdorp 14 aug. 2016 zoekt vrijwilligers

Op zondag 14 augustus a.s. is woonboulevard de Baanderij in Leiderdorp het strijdtoneel voor alweer de 24e editie van de Saton Optiek Triathlon Leiderdorp. Om deze dag tot een succes te maken is er dringend behoefte aan vrijwilligers. Ook zonder ervaring met de triathlonsport is helpen prima mogelijk!

Op alle 3 de onderdelen (zwemmen, fietsen en lopen) hebben we veel vrijwilligers nodig. Er zijn heel veel verschillende taken die voor, tijdens en na de wedstrijd vervuld moeten worden. Je kunt zelf je keuze aangeven wat jou het leukste lijkt om te doen. Enkele daarvan zijn:

  • Verkeersregelaars (e-learning van de SVNL)
  • Parkoersbegeleiding (triathleten de weg wijzen op het loop- en fietsparkoers)
  • Waterpostbemanning (waterbekertjes aangeven op het loopparkoers)
  • Toezicht in de wisselzone (parc fermée) tijdens de wedstrijd
  • Opbouw en afbreken (zaterdag en zondag na de wedstrijd)

Wil jij het mogelijk maken dat een grote duursport wedstrijd  georganiseerd wordt bij jou in de buurt, aarzel dan niet langer en geef je op! Op de dag zelf ontvang je een mooi t-shirt, een lunchpakket en diverse kortingsbonnen.

Aanmelden als vrijwilliger of wil je meer weten, stuur dan een mailtje naar: triatlondezijl.vrijwilligers@gmail.com. Alvast bedankt voor je inzet!

Miranda Geurts
Ingrid Peters
Yolanda Evenblij
(Coördinatoren vrijwilligers)

banner14