Trainers Loopgroep Oegstgeest in een nieuw jasje gestoken

 

Het seizoen bij Loopgroep Oegstgeest werd ook dit jaar weer op gepaste wijze afgesloten met een overheerlijke BBQ. Vele leden waren hierbij aanwezig en er werd uitgebreid nagepraat over het mooie seizoen dat al weer achter ons ligt. Dit alles onder het genot van heerlijk eten en een drankje.

Deze gelegenheid werd door Runnersworld uit Leiden aangegrepen als mooie gelegenheid om de trainers van Loopgroep Oegstgeest allemaal in het nieuw te steken. “In september kan iedereen trainingen geven in een outfit die helemaal up-to-date is. De kleur waarin de trainers nu lopen komt overeen met de verwachte nieuwe clubshirts” aldus Peter Veldhuis van Runners World.

De trainers zijn blij met de actie van de sponsor en hopen in september de straten van Oegstgeest en omgeving weer regelmatig een blauw tintje te geven.

Een keer meelopen? Geef je hier op!