Arnoud

Hoe loopt het? juli – aug 2016

De zomerperiode breekt aan en ons aangepaste schema met de zondag-training om 9:00 gaat komende zondag 10 juli in. Gelukkig zijn de vooruitzichten voor het weer prima. Daarentegen laten wij ons als lopers niet door een beetje wind en regen uit het veld slaan. Dus, wij gaan dan ook gewoon naar buiten!

Dat deden ook 11 leden afgelopen zaterdag en zondag die zelf een weekend trailen in Spa hadden georganiseerd. Modder, zon en mooie paden door het bos. Genieten deden we ook bij de barbecue die onze barcommissie ons voorzette. Bij aankomst zag de ruimte voor Pecos er al prachtig uit. Een heerlijk zonnetje en een terras dat er uit zag alsof je op vakantie bent. De sfeer was echt top en velen van ons hebben een heerlijke middag en avond gehad. Chapeau aan iedereen die hieraan heeft bijgedragen. Tijdens de barbecue werden onze trainers door onze sponsor Runnersworld in mooie blauwe trainers jacks gehuld. Vanaf nu zijn onze trainers goed te onderscheiden en zichtbaar.

Voor dit moment wens ik  ons allemaal een schitterende zomer. Velen gaan op vakantie en gaan uitbundig genieten van al het mooie dat de zomer ons brengt. Blijf daarbij rustig trainen als je daarvoor de kans hebt. Maak er een mooie zomer van en laten we daarna met elkaar onze vakantieverhalen delen!

Arnoud
foto’s van de BBQ: klik hier

trailweekend 2016 - in de modder bij Spa

trailweekend 2016 – in de modder bij Spa