Olympische dag bij Leiden Atletiek zondag 14 augustus

dafneOlympische dag bij Leiden Atletiek zondag 14 augustus 14:00 – 20:00 uur

Van onze collega’s van Leiden Atletiek en Topsport Leiden ontvingen we een bericht dat we graag met jullie willen delen. Zij nodigen onze leden uit om aanwezig te zijn bij de Olympische dag op de baan van Leiden Atletiek. Heb je tijd en zin om atleten en oud-Olympiërs van dichtbij te zien én tegelijkertijd met anderen naar de wedstrijden te kijken in Rio? Dan is dit een mooie gelegenheid. In samenwerking met de stichting Topsport Leiden organiseert Leiden Atletiek een open bijeenkomst in het teken van de Olympische Spelen. Zij zullen bij de kantine op een groot scherm kijken naar live beelden uit Rio en er zullen interviews zijn met atleten in Rio zowel als oud Leidse Olympiërs op de baan van Leiden Atletiek.
Voor wie moeilijk stil kan zitten zijn er tussen drie en vijf uur op de hele en halve uren starts voor de Leidse Mijl. Deze is afgeleid van de Engelse mijl en gaat over 1609,30 meter. Hiervoor geldt ter plekke een open inschrijving.
Voor iedere deelnemer ligt er een mooie medaille klaar en zullen er foto’s geschoten worden. Daarnaast is het mogelijk dat kinderen ook iets aangeboden krijgen in de vorm van een kleine clinic etc. (misschien voor ouders en volwassen eveneens).

Ondertussen is er een hapje van de BBQ en een drankje, jullie aangeboden door Topsport Leiden. Jullie zijn van harte welkom om aanwezig te zijn.

Arnoud Nierop, voorzitter