7 oktober ‘Electric Run’ voor Stichting het Vergeten Kind

Op 7 Oktober zal de 1e Electric Run in het park van Kasteel Keukenhof zal plaatsvinden. Het betreft een door de Lionsclub Bollenstreek georganiseerde sponsorloop voor Stichting het Vergeten Kind. Het doel is om zoveel mogelijk jongeren en oudere jongeren vanaf 12 jaar te laten deelnemen. Johnny de Mol zal als ambassadeur van de Stichting op 7 oktober het startschot geven!

De opbrengsten komen volledig ten goede aan de Stichting het Vergeten Kind. Zij zetten zich in voor de duizenden kinderen in Nederland die niet opgroeien in een veilige en stabiele omgeving. Dat zijn de vergeten kinderen.  Ze zijn mishandeld, misbruikt, verwaarloosd, verstoten of gevlucht. Ons doel is een grote financiële bijdrage aan een Vergeten Kind project in de Bollenstreek te leveren.

Deelname kan individueel maar –leuker voor sportclubs- ook als team!

Meer informatie vind je op de site van de Electric Run.

Dit is wat Johnny de Mol erover zegt!

Corso Electric Run_Het vergeten kind_A5 + 3mm rondom_print