Samen trainen voor de Bruggenloop (15 km) op 11 december 2016

brienenoordZondag 11 december, is de Bruggenloop in Rotterdam, een afstand van 15 km. Heb je zin om je samen met andere lopers van de Loopgroep voor te bereiden op dit evenement? Een aantal lopers heeft zich al opgegeven voor de Bruggenloop. In iets minder 3 maanden bouwen we op naar de afstand van 15 km. De groep wordt begeleid door trainers Geert en André.

Er wordt van je verwacht dat je het leuk vindt om 2 a 3 keer per week te trainen. Behalve de wekelijkse trainingen op de weg, op woensdag en zondag, zullen er ook een aantal (niet verplichte) baantrainingen onderdeel van het programma zijn.

Heb je belangstelling om mee te doen? Stuur dan een email naar andrevandertol@gmail.com. Je krijgt dan een intakemail waarin we vragen wat je doelstellingen zijn voor de Bruggenloop en welke loopervaring je hebt. Je kunt je inschrijven tot en met woensdag 21 september. Er is een kick-off op woensdag 21 september om 19.15 uur bij Pecos.

Het is de bedoeling dat je jezelf inschrijft voor de Bruggenloop, klik hier. De inschrijving via de website is al geopend.

Je kunt meedoen met de groep als je:

  • al meerdere keren een 10 kilometer hebt gelopen in het afgelopen jaar  (in een training of in een wed-strijd)
  • bereid bent om in principe 3x in de week te trainen: op woensdag en zondag en een derde keer naar keuze (voor jezelf of op de baan op vrijdag)

Met lopersgroet,
Geert en Andre