Loopweekend 2016 – terugblik en foto’s

In het weekend 7-9 oktober trokken 31 leden naar Groenlo voor een weekend samen hardlopen en andere activiteiten. Hieronder vind je twee terugblikken:

Karin op haar “day after the weekend before”: het opstaan vanmorgen viel na de afgelopen dagen een beetje tegen. Want wat was het leuk en wat verliep het weekend gesmeerd met ons cluppie Groenlopers. Heerlijk om te zien hoe iedereen actief en stralend heeft bijgedragen aan een paar fantastische dagen samen! En goed om elkaar eens op een andere manier te leren kennen. Spelletjesfanaten, onontdekte zangtalenten, pyromaantjes, gezonde eters, debaters en genieters…, we hebben ze allemaal gezien.

Ook Juliette schreef een stukje over haar eerste loopweekend:

Toen ik mij inschreef voor een weekendje weg met de Loopgroep had ik geen idee wat mij te wachten stond. Her en der had ik wat gehoord over clubleden die wel van koken hielden, maar daar hield het qua hoopvolle verwachting wel op. Wat ons echter te wachten stond was een heus culinair, cultureel en licht sportief weekend waar de gezelligheid boventoon voerde. Bij aankomst in Groenlo op vrijdagavond stond ons een allerhartelijkste ontvangst te wachten door Karin en consorten.

De zaterdagochtend begon met een sessie van een mind and health goeroe die o.a. over ademhalingstechnieken vertelde. Het oefenen daarvan bracht de nodige hilariteit met zich mee. Het middagprogramma bestond uit een boeiende stadswandeling door vestingstadje Groenlo met een glas Grolsch als afsluiting. En weer aangekomen op de accommodatie, konden we genieten van een waar koningsmaal verzorgd door onze eigen topkoks.

Op zondag werden we meegenomen door enthousiaste trainers van de Groenlose Loopgroep (erg leuk!) en in de middag was er als afsluiter de kraker levend vier-op -en-rij en memory. Met de lachstuipen nog in mijn lijf toog ik in de namiddag weer gelukzalig af richting de lawaaierige Randstad. Wat een topweekend! Hulde aan de organisatie en hopelijk komt er een keer een vervolg.

Hieronder vind je de foto’s als diavertoning: