Nieuw clubshirt!

Lang verwacht, maar dan heb je ook wat: het nieuwe clubshirt!

Zowel het shirt zelf als de bedrukking is helemaal vernieuwd. Trots zijn wij op de twee nieuwe sponsoren die naast Runnersworld op de rug van het shirt vermeld gaan worden: Van Nieuwland Tuinen en T2 Design en communicatie.

Het shirt kan besteld worden op de woensdagavond bij het bestuur (Geralda). De kosten 30 Euro per shirt, worden verrekend met een automatische afschrijving. Alle verkrijgbare maten zijn aanwezig zodat je even rustig kunt passen.

Wanneer je in november een shirt bestelt kun je de Runnersworld Leiden Nieuwsjaarsloop in je nieuwe clubshirt starten. Hoe mooi zou het zijn als wij massaal in ons nieuwe blauw shirt aantreden bij de start?!

Zoals je misschien al opgevallen is, verloopt de verkoop van shirts anders dan voorheen; we leggen deze keer geen voorraad aan. Een bestelling vindt plaats wanneer er een redelijk aantal is dat de bedrukkingskosten kan dragen. Dat zal na de Bosloop waarschijnlijk weer voor de Leiden Marathon zijn.

shirt-voor-achter1000