Trailweekend Spa

Op 16/17 september a.s. willen we een trailweekend organiseren in Spa in de Belgische Ardennen. In Spa zijn permanent drie trail routes uitgezet. Die kun je dus altijd lopen. En ze liggen op een steenworp afstand van het hotel dat we gevonden hebben (https://www.corsendonkhotels.com/clubs/sol-cress/). De afstanden variëren van 10-20-30 km.

Twee linkjes naar de routes:
Spa 10 km
Spa 20 km

Het programma is als volgt:
– 15 september: aankomst in hotel (avond)
– 16 september: ochtend: lange trail (20-30 km); middag: activiteit; avond: eten in Spa
– 17 september: korte trail (10 km); retour naar Oegstgeest

De middagactiviteit wordt nog nader ingevuld, dit kan variëren van een bezoek aan een brouwerij, een hoogtemeter challenge of een obstacle circuit.
Er zijn uiteraard wat varianten op dit programma. Wil je liever op zaterdag aankomen, ook prima. Wil je twee keer een korte trail lopen of liever gewoon naar de Thermen, allemaal mogelijk. Doe vooral waar je zin in hebt.

Heb je zin om mee te gaan, geef je op bij Edwin (edwin.zoetemeijer@gmail.com) of Rob (rspronsen@gmail.com). Doe dit voor 13 april i.v.m. het reserveren van het hotel.

De kosten voor het hotel (2 nachten) liggen rond de € 100. Daar komen kosten voor vervoer, eten en drinken dan nog bij. Al met al een mooie ervaring.

Rob en Edwin

 

Vorige jaar in Spa

Vorige jaar in Spa (Foto: Joop Vlieg)