Afsluiting trailrunning groep XS

Afgelopen zondag 26 maart hebben 13 lopers (waaronder ook de dochter van Frans) de trail van Eerbeek gelopen als afsluiting van XS. De trail was super leuk en een makkie vergeleken met de trainingen. En wat was XS leuk om te doen! Er waren uiteindelijk 17 lopers die mee deden aan XS maar daarnaast liepen elke week wel gastlopers mee. De uitsmijter was toch wel de clinic trailrunning die gegeven werd door ervaren trailrunners van MudSweatTrails, samen met XL.

Hoe nu verder?

De maand april is wat rommelig door alle feestdagen en vakantie. Er is uitgebreid geïnventariseerd wat de deelnemers van XS willen als vervolg en daar wordt over nagedacht. Wordt vervolgd dus!

Helden van XS; dank voor jullie enthousiasme en inzet. Hopelijk volgen er nog heel veel leuke trails. De eerste staat al op de site van de Loopgroep – een trailweekend in Spa op 15/16 en 17 september, geef je op!

Rob en Katja

xs-eerbeek2017