Bestuurswissel en ALV 7 juni

Tijdens de ALV op 7 juni (ja, die datum kan alvast in je agenda) zal onze secretaris Claudine haar taken overdragen aan een nieuw bestuurslid. Ze heeft zich vijf jaar met overgave ingezet voor de club en het is tijd voor nieuwe dingen. We zijn daarom opzoek naar iemand die het stokje van Claudine kan overnemen.

  • Ben jij enthousiast en heb je hart voor de club?
  • Ben jij een hardloper, doodloper, gezellige loper of een ‘ik doe maar wat’ loper?
  • Wil jij je inzetten voor de club?

Mooi! Bij drie keer een ‘ja’ hoeven we niet verder te zoeken! Meld je aan bij bestuur@loopgroepoegstgeest.nl

Als je meer wilt weten over hoeveel tijd het ongeveer kost en wat het bestuur nou eigenlijk allemaal doet; mail het bestuur voor informatie. Je kunt natuurlijk ook een bestuurslid tijdens een training aan de mouw trekken al je vragen stellen. Laat wat van je horen!