2e Paasdag 17 april: PaasHaaswijkloop!

paashaaswijkloop-bordenOver een week is het zo ver. Op 2e Paasdag organiseert Buurtvereniging Haaswijk en de Morsebel in samenwerking met Loopgroep Oegstgeest de jaarlijkse PaasHaaswijkloop. Ook dit jaar wordt het evenement weer gesponsord door Runnersworld Leiden. De voorbereidingen zijn in volle gang en sinds vrijdagmiddag staan op strategische punten in Oegstgeest splinternieuwe promotie-borden. Een aantal leden van de Loopgroep en het Roparun-team WeRun4All helpen op 2e Paasdag met de organisatie van het evenement, maar we zien natuurlijk ook graag veel van onze lopers op het parcours!

Ook dit jaar zijn de afstanden van 5 km, 10 km en 15 km. Ook is er voor kinderen een kinderloop van 2 km. Alle informatie en inschrijven: www.paashaaswijkloop.nl

Namens de organisatie, Nico Gijsman & Jaap Vreeburg