21 Mei – Nightrun 5 km de avond vóór de Leiden marathon

Colette stelt voor om samen naar de nightrun te gaan op zaterdagavond 21 mei.

Het kan niemand ontgaan zijn: op 21 mei vindt de Leiden marathon plaats en is er geen training. Behalve de marathon zijn er ook kortere afstanden. Twee groepen binnen onze club bereiden zich al sinds februari gezamenlijk voor op de 10 km en halve marathon. Op zondag is er ook nog de “Corpus Kidsrun“.

lightrun-59_new-e1474292998716Maar het grote hardloopfeest begint zaterdagavond om 22:30 al met een nightrun: de “5 van I-SEC“. Loop je ook mee? Schrijf je hier in en app/sms Colette op 06-39314034. We doen een gezamenlijke warming-up, inspireren elkaar tot toptijden 😉 en vieren dat na afloop met een glas!”

 

 

2 antwoorden
 1. Jana
  Jana zegt:

  Ik ben al ingeschreven voor de 5 km en heb ook mijn startnummer dus ik loop mee! Leuk om samen te gaan!

  • Brigitte
   Brigitte zegt:

   Vorig jaar meegedaan en echt een hele leuke avond gehad. Leuke gezellige loop met bijzondere verlichting en gezellige sfeer. OOk veel publiek zo op de zaterdagavond. Een aanrader!

Reacties zijn gesloten.