Probeer GRATIS een TomTom hartslagmeter

Probeer een week lang gratis een TomTom hartslagmeter en tijdens het Leiden Marathon weekend

Runnersworld Leiden en Loopgroep Oegstgeest hebben een bijzondere actie voor leden, die hun tempo beter onder controle willen houden en daardoor beter presteren. Speciaal voor hen hebben we op woensdagavond 17 mei een aantal ‘TomTom Runner 2 cardio’-hartslagmeters beschikbaar en die mogen ze tot woensdagavond 24 mei uitproberen.

Natuurlijk zorgen we eplaatje-tomtom-runner-2-cardior voor, dat je goed geïnformeerd op pad kunt. Bij het uitlenen op woensdagavond krijg je gelijk een gebruiksinstructie en een test om je maximale hartslag en je Zoladzzones te bepalen. Vrijdagavond kan je op de atletiekbaan kennismaken met jouw vijf Zoladztempo’s. Daarna ben je helemaal klaar voor een optimale prestatie tijdens de Leiden Marathon.

Heb je al een hartslagmeter en wil je ook meedoen aan deze clinic? Draag komende woensdagavond je hartslagmeter en doe lekker mee.