3 nieuwe trainers

assistenttrainers2017-40Zaterdag 10 juli was de laatste dag van de cursus LT2 (Looptrainer 2). Deze cursus werd dit keer georganiseerd in samenwerking met AV Rijnsoever in Katwijk. Vanuit Loopgroep Oegstgeest werd medewerking verleend door cursusleiders Roel Hendriksen en Frans van den Berg. Maar liefst drie vrijwilligers van Loopgroep Oegstgeest hebben zich door de sessies en het huiswerk heen geworsteld en zij kregen volkomen verdiend het certificaat Looptrainer 2 uitgereikt: Els Roelofs, Jaap Vreeburg en Thomas Schoonhoven. Zij hebben alle drie al enige trainingen verzorgd en we zullen hen de komende tijd vaker aan het werk zien. Met deze versterking kunnen we het komende seizoen met vertrouwen tegemoet zien.

linksachter Thomas, rechts voor Jaap en Els

linksachter Thomas, rechts voor Jaap en Els