September = lichtjesmaand!

Woensdag 27 september 2017 vanaf 19:45 laatste kans om een nieuwe batterij of armlampje te halen!

Actieve verlichting is het sleutelwoord om als loper gezien te worden in het verkeer. Daarom zijn er vorig jaar armlampjes uitgedeeld. Maar waarschijnlijk heeft jouw armlampje vorig jaar al vele kilometer lopen schijnen en is de batterij inmiddels aan vervanging toe. Om ook de komende winter verlicht door te komen zijn er daarom nieuwe batterijen gekocht.

lampjesanim

uw verlichte bestuur

Op alle woensdagen in de maand september kun je je armlampje meenemen naar de club. Daar zit het bestuur vanaf 19.45 klaar met een schroevendraaier om je lampje weer winterklaar te maken.
Heb je vorig jaar nog geen armlampje gekregen of is hij kapot; niet getreurd. Voor die gevallen is er een nieuw voorraadje lampjes gescoord. Neem je kapotte armlampje mee en lever die in bij het bestuur. Deze wordt op een verantwoorde manier afgevoerd.

Op deze manier heeft iedereen de mogelijkheid om verlicht en goed zichtbaar met de club mee te lopen!

Namens het hele bestuur,

Geralda