Arnoud

Hoe loopt het? September 2017

Voor velen van ons geldt: terug van vakantie en weer in het gebruikelijke ritme. In de zomer zijn de trainers met wat aangepaste programma’s ons blijven stimuleren om te lopen. Nu pakken we de draad weer op. Op weg naar een trailloop, het Z&Z circuit, Amsterdam of een van de vele andere lopen. Bij onze loopgroep train je in een ontspannen en gezellige groep naar jouw prestaties toe. En dat samen verbindt. Dat was ook goed te merken bij de afsluitende BBQ. Het was een ontzettend gezellige bijeenkomst, met afscheid van Rob, Nelleke en Karin. Mooi weer, heerlijk eten, gezellige gesprekken en een enkeling greep zelfs zijn kans om een zangkoor te starten….. Tja, en wat kunnen sommige mensen goed hardlopen…. (klik hier  voor foto’s, red.)

Dat we een hechte groep zijn blijkt ook wel uit het aanbod van Greet. Helaas kan zij door een rugblessure niet meer hardlopen. “Maar ik blijf wel in de barcommissie!”, zei Greet vorige week. “En, ik wil graag op zondagochtenden koffie komen schenken, voor iedereen die terugkomt van het hardlopen en die nog even gezellig wil bijpraten”. De barcommissie en Greet zullen samen nog even kijken hoe we dit handig gaan organiseren. Sowieso nemen we heel graag het aanbod van Greet aan. En dan zijn er vast helpende handen bij het afwassen na afloop. Neem dus je barkaart mee op zondagochtend!

De trainers hebben weer een mooi opbouwschema gemaakt voor ons. Nieuw is dat we m.i.v. oktober elke eerste zondag van de maand een duintraining krijgen. Een prima ontwikkeling, die ons niet alleen fysiek sterker maakt, maar ook zeker zal bijdragen aan de onderlinge band. Lees daarom het uitgebreide bericht van de trainers over de plannen voor het komend seizoen.

Samen uit en samen thuis. En dat doen we veilig! Daarom zijn de reflectie hesjes zijn weer verplicht. Dat betekend; geen hesje aan (van jezelf of geleend van de club) is niet meelopen! Actieve verlichting is natuurlijk het aller, aller veiligst. Daarom is het bestuur vorig jaar gestart met het uitdelen van armlampjes. Dit jaar krijgt dat een vervolg en is september uitgeroepen tot “Lichtjes maand”. Zie het bericht hierover.

Zelf heb ik in de zomer weinig gelopen en sta ik te trappelen om weer lekker samen met jullie onze kilometers weg te lopen. En ik hoop dat de kantine van Pecos op woensdagavond en op zondagochtend eigenlijk te klein is voor jullie massale opkomst.

Loop lekker, loop verlicht en loop lachend!

Arnoud Nierop

1 antwoord

Reacties zijn gesloten.