Zegt het voort: basiscursus najaar 2017

Op 25 oktober start weer een nieuwe Basiscursus hardlopen. Als lid van Loopgroep Oegstgeest kennen jullie als geen ander de lol van het samen hardlopen. Maak je familie, vrienden, buren, sportmaatjes of collega’s enthousiast en wijs hen op de Basiscursus hardlopen!

De Basiscursus is: op een verantwoorde manier 5 km leren hardlopen in 40 minuten. We bouwen heel rustig op en werken met loopscholing aan een efficiënte looptechniek. Individuele aandacht en feedback geven vinden we belangrijk. Iedere loper is ten slotte uniek.

Deel je liefde voor het hardlopen en zeg het voort: de Basiscursus gaat van start! Klik hier voor de poster die verspreid is in Oegstgeest en omstreken.

Dank jullie wel,

Colette

de poster hangt inmiddels op veel plaatsen in de regio

de poster hangt inmiddels op veel plaatsen in de regio