Arnoud

Hoe loopt het? – oktober 2017

Flits!!! De maand lijkt wel om te vliegen! Ook het weer zit in een hogere versnelling. De afgelopen zondagen was het heerlijk weer, met dagen daarom heen gigantische plensbuien. Dat weerhoudt ons er niet van om te genieten van het lopen. De trainers hebben het initiatief genomen om mensen die al langere tijd niet waren geweest eens te bellen hoe het met hen ging. Dat leverde afgelopen woensdag al de eerste mensen op. Mooi om te zien dat persoonlijk contact toch altijd blijkt te werken. En fijn dat iedereen er weer is!

Zorg dat je gezien wordt! De lichtjesactie was weer een groot succes. Vele batterijen zijn vervangen en nieuwe armlampjes uitgedeeld. Alle oude lampjes en batterijen hebben wij naar de recycling gebracht. Ook de basiscursisten die deze maand gaan starten worden voorzien van reflectiehesjes van Runnersworld en armlampjes. Zorg er voor dat je bij je hardloopkleding ook zelf je reflectie klaar heb liggen. Het valt mij op dat er elke woensdagavond mensen zonder reflectiehesje lopen. Enne, een geel of oranje shirt valt wel op maar zit niet in de categorie reflectie…… Vind je jouw hesje lastig of te warm? Loop eens langs bij Peter van Runnersworld. Hij heeft reflectie in allerlei soorten en maten. Just do it!!

Like! De komende maand start ook weer de beginnerscursus. Deze keer heeft die ook een eigen Facebook pagina. Like hem en deel hem: Basiscursus Loopgroep Oegstgeest. Op 4 oktober is de informatieavond en eind oktober gaat ‘ie van start.

ALV. Op 25 oktober is de ledenvergadering. Daar besluiten we definitief over de begroting en presenteert Marcel zijn idee om de werving van leden op te pakken voor de komende jaren. Wees welkom. De training die avond is iets korter, de barcommissie zorgt (zoals altijd eigenlijk) voor wat lekkers.

Wat vind jij? De trainers zitten regelmatig bij elkaar om het te hebben over de behoefte van jullie, de lopers. Wat willen jullie? Bieden we genoeg variatie aan? Zijn er nog wensen? Waar zit je vooral niet op te wachten? En als je niet meer loopt zouden we dat ook graag willen horen én waarom dat zo is, misschien dat we daar een oplossing voor kunnen vinden. We horen het graag! Mail de trainers met wat jij hen wilt laten weten op tk@loopgroepoegstgeest.nl .

Free coffee op zondag in oktober en november. De komende maanden worden weer gezellig. Vanuit Pecos hoorde ik dat de bar wat aangepast wordt. Achter de bar wordt de muur gestuukt en van een vernieuwde inrichting voorzien. Al met al wordt ons clubhuis steeds gezelliger. Op zondagen schenkt Greet na de training een heerlijke bak koffie voor iedereen die maar wil. Een geweldig initiatief dat wij graag willen ondersteunen. In de maanden oktober en november hoef je daarvoor op zondag je barkaart niet mee te nemen. Een glimlach, leuk verhaal, alles is goed. Blijf even napraten na de training voordat je je weer in je weekend stort.

Geniet van het lopen!
Arnoud