Commissies en vrijwilligers – de lopende kracht van de Loopgroep

De Loopgroep kent vele actieve vrijwilligers die in een commissie werkzaam zijn of op ‘ad-hoc’ basis meehelpen. Elk jaar wordt speciaal voor hen het vrijwilligersdiner georganiseerd. Klik op de naam van een commissie om een e-mail te sturen.

1. Trainers commissie

De trainers van de loopgroep hebben een afgeronde opleiding van de Atletiekunie.
Het trainingsprogramma voor de verschillende tempogroepen wordt jaarlijks door onze trainers opgesteld. Tijdens de reguliere trainingen loopt altijd minimaal 1 trainer mee met elke groep.

2. Communicatie commissie

Stukjes in de krant, foto’s, de web-site, posters en nieuwsbrieven: deze commissie verzorgt de interne en externe communicatie van de loopgroep. Wil je zelf een artikel indienen voor op de site of voor in de nieuwsbrief? Lever dan de tekst het liefst in een word document aan, zonder opmaak. Afbeeldingen graag apart (en dus niet in het tekst bestand) als jpeg meesturen. De nieuwsbrief wordt aan het begin van de maand verstuurd, deadline nieuwsbrief: 25e van de maand.

3. Bar commissie

Elke woensdagavond is de bar bij Pecos open; op basis van een consumptiekaart kun je hier wat drinken, de chips, koekjes en andere lekkere dingen staan voor de lopers klaar.
De barcommissie organiseert ook andere activiteiten zoals de jaarlijkse BBQ als traditionele afsluiting van het loopseizoen.

4. Materialen Commissie

Voor evenementen is er kleding e.d. beschikbaar voor de vrijwilligers. Denk hierbij aan jasjes, petjes en rugzakken in de herkenbare blauwe kleur van de loopgroep. Wil je iets lenen? Dat kan! Stuur een e-mail, zodat de inventarisatie van de materialen bijgehouden kan worden.

5. ‘Ad-hoc’ vrijwilligers

Vele handen maken licht werk!
Natuurlijk zijn er vrijwilligers die ‘ad-hoc’ worden ingezet, zoals bijvoorbeeld bij de begeleiding van de PaasHaaswijkloop en Nieuwjaarsloop
Ook zij zijn onmisbaar voor het gesmeerd lopen van de Loopgroep. Heb je tijd over en wil je ook je steentje bijdragen? Laat het weten!