Vereniging – waar de gezelligheid voorop loopt

Loopgroep Oegstgeest is al meer dan 15 jaar prominent aanwezig in Oegstgeest. De vereniging heeft een sociaal en gezellig karakter. Het loopaanbod is gericht op de recreatieve loper, op laagdrempeligheid, op variatie in trainingen, waarbij de vrijheid om te presteren voorop staat.

De vereniging telt inmiddels 200 leden, die onder begeleiding deelnemen aan trainingen en prestatielopen en trails in de regio (Zorg en Zekerheid circuit, Leiden Marathon) in het land (Dam tot Damloop, Zevenheuvelenloop). Maar ook reizen leden met enig regelmaat af naar het buitenland voor een evenement. De reis kan dan gaan naar bijvoorbeeld; Berlijn, Parijs, New York, Barcelona en Inverness!

Naast deze activiteiten organiseert Loopgroep Oegstgeest clinics voor haar leden over voeding en looptechniek.

Maar ook het gezelligheidsaspect wordt zeker niet vergeten! Woensdagavond staat na de training de bar open voor een drankje en wat lekkers, na de duintraining   mogen leden een drankje nemen op kosten van de vereniging.  Befaamd is ook de jaarlijkse BBQ, waar we de jaarlijkse afsluiting van het loopseizoen inluiden en familie van leden ook welkom zijn.

Via regelmatige nieuwsbrieven en deze website worden leden op de hoogte gehouden van het reilen en zeilen van de vereniging en haar leden.