De eerder vermelde informatieavond op maandag 5 oktober 2020 gaat i.v.m. de verscherpte corona maatregelen niet door. In plaats daarvan ontvang je na aanmelding uitgebreide informatie en een telefoonnummer voor vragen.

Basiscursus hardlopen

Loopgroep Oegstgeest start op woensdag 28 oktober 2020 weer met een nieuwe editie van de basiscursus hardlopen. Uiteraard doen we dat in deze corona tijd volgens de richtlijnen van het RIVM en de Atletiekunie. De cursus is opgezet voor mensen die weinig of geen loopervaring hebben of die al lange tijd niet meer hebben hardgelopen. Het doel is om 5 kilometer achter elkaar te leren hardlopen. Gecertificeerde trainers bouwen de loopconditie langzaam en verantwoord op: naast zorg voor een goede warming-up en cooling-down, is er ook loopscholing om te werken aan de looptechniek.

De eerste training start op woensdagavond 28 oktober 2020 om 20.00 uur. De kosten van de 23 weekse cursus bedragen €75,- per deelnemer. Je traint twee keer per week, op de woensdagavond en de zondagmorgen. In het voorjaar ben jij dan klaar voor de 5 kilometer van de PaasHaaswijkloop! Haal meer uit jezelf, doe mee en ervaar hoe motiverend lopen in een groep is!

Aanmelden voor de cursus én voor de informatieavond (in verband met beperkte capaciteit van de ruimte) kan door een mail te sturen naar: basiscursus@loopgroepoegstgeest.nl Bij aanmelding voor de cursus zullen we jouw deelname zo spoedig mogelijk bevestigen. Ook sturen we uitgebreide informatie en geven we een telefoonnummer door voor evenuele vragen.

In verband met Corona is de groep kleiner dan gewoonlijk.

Na de cursus kun je eventueel doorstromen naar de trainingsgroep Beter 5.

Loop je al hard, dan is meelopen met één van de trainingsgroepen iets voor jou.

Basiscursus 2020 gaat van start!

 • Informatieavond

  maandag 5 oktober 2020, 20:00 uur

 • Eerste training

  woensdag 28 oktober 2020, 20:00 uur

 • Vervolgtrainingen gedurende 23 weken

  woensdagavond, 20.00 uur – 21.15 uur
  zondagochtend, 9.30 uur – 10.45