Runnersworld Leiden Nieuwjaarsloop – Loopgroep Oegstgeest organiseert mee!

Het circuit

De Runnersworld Leiden Nieuwjaarsloop is een jaarlijks evenement dat we samen met Leiden Atletiek organiseren, met Runnersworld Leiden als sponsor. De start en finish vindt plaats op de atletiekbaan in de Leidse Hout. Het aantal deelnemers groeit elk jaar en in 2014 ging meer dan 1300 lopers van start. De Runnersworld Leiden Nieuwjaarsloop is onderdeel van het Zorg & Zekerheid circuit, dat bestaat uit totaal acht loopevenementen in de regio.

Bekijk de agenda het hele Circuit van Zorg en Zekerheid.

Deelnemer?

Als deelnemer krijg je bij inschrijving voor het hele circuit korting, maar het is natuurlijk ook mogelijk om per evenement in te schrijven. Je krijgt bij deelname een startnummer, functioneel T-shirt en een chip die je persoonlijke tijd meet.
Vaak lopen leden van de Loopgroep mee, als er een speciale groep voor het Circuit traint, laten we dat tzt op de site en via de nieuwsbrief weten.

Praktische informatie vind je hier.

Vrijwilligers

De Loopgroep Oegstgeest helpt mee met het uitzetten van het circuit, het begeleiden tijdens de loop, mensen voor de garderobe enzovoorts. Stuur een e-mail als je ook mee wilt helpen aan het succes van dit evenement!

Start van het circui en de Zilveren Turfloop in 2015