Heb je al enige hardloopervaring en wil je ontdekken of Loopgroep Oegstgeest wat voor je is? Dan hebben we een proeflidmaatschap van 2 weken. Je kunt meedoen met alle trainingsgroepen: Beter 5, Beter 10 of een van de Tempogroepen. En de Wandelgroep! Ook een duintraining (1e zondag van de maand) is een goede gelegenheid om kennis te maken. En als je al wat off the road ervaring hebt ben je ook welkom bij de trailrunning groepen XS / XM / XL.

Na die 2 weken besluit je of je lid wilt worden. Het lidmaatschap gaat dan in per datum van je eerste training bij de club. Omdat de loopgroep geen winstoogmerk heeft en werkt op basis van vrijwilligers, is de contributie laag.

Wil je dat eens proberen? Vul dan het formulier hieronder in.

Let op: i.v.m aansprakelijkheid en verzekering is noodzakelijk dat je tevoren het formulier volledig invult. Je krijgt per e-mail bericht als je gegevens verwerkt zijn en je kunt komen meelopen.

Vragen? meelopen@loopgroepoegstgeest.nl

Aanmeldingsformulier (proef-)lidmaatschap

Vul dit bij voorkeur in op een PC of laptop. Toch op een telefoon of tablet? Maak geen typefouten, vooral in je e-mailadres! Je kan met klikken/tikken naar het volgende veld, maar op een toetsenbord ook met de Tab-toets.

Doorstromers uit de basiscursus 2023-’24: i.t.t. eerdere berichten hoef je dit niet opnieuw in te vullen. Geef alleen even door aan ledenadministratie@loopgroepoegstgeest.nl dat je lid wilt worden.