ComputerPlus Leiden

Een boodschap van sponsor ComputerPlus: zowel refurbished smartphones, laptops en desktops als stageplaats beschikbaar!

De zomervakantie is weer voorbij, dus back to school en work!
Nu je weer aan het werk of studie gaat, kom je er wellicht achter dat je een nieuwe smartphone of computer nodig hebt. Wist je dat je bij ComputerPlus ook terecht kan voor een refurbished laptop/MacBook en iPhone? Veel gevraagde modellen zijn direct bestelbaar via de webshop en in de winkel op voorraad. Staat jouw model er niet bij? Vul het offerteformulier in: https://www.computerplus.store/contact/offerteformulier/

 

Erkend leerbedrijf
ComputerPlus is een erkend leerbedrijf. Al een aantal jaren vinden leerlingen van de Leo Kannerschool en het Deltacollege een stageplek bij ComputerPlus. Op dit moment zijn er nog 2 dagen beschikbaar voor een stagiair (VMBO dienstverlening): dinsdag + donderdag.

Deze stageplek richt zich in eerste instantie op het contact met de klant en de juiste uitvoering van de procedures voor het ontvangen en uitgeven van pakketten van zowel klant als koeriersdienst. Bij interesse kan de stage zich uitbreiden richting de reparatie van computers, tablets en smartphones. Ken jij iemand die nog op zoek is naar zo’n stageplek? Laat hem of haar contact opnemen met Marc van Computerplus via:

ComputerPlus Leiden:
Telderskade 2H in Leiden
parkeerplaats voor de deur
openingstijden: ma t/m vrij: 10:00-18:30 en zat: 10:00-14:00

1 antwoord

Reacties zijn gesloten.