Lenteweer!

De versoepelingen wennen snel en het lijkt alweer lang geleden dat wij niet in groepen mochten lopen en elkaar niet konden treffen bij Pecos.

Het weer is fantastisch en we kunnen terugkijken op een maand met vele zonnige loopkilometers samen. Voor mij en sommige andere hardlopers waren het vooral wandelkilometers door blessures. Ik hoop van harte dat iedereen weer snel fit is en kan aansluiten bij de trainingen!

Op 13 maart heb ik de eer gehad, de lopers tijdens de uitgestelde Z&Z Nieuwjaarsloop weg te schieten. Ook toen een stralende lentedag waar iedereen genoot van het loopevenement. Onze loopgroep was zichtbaar aanwezig met vele vrijwilligers die de hele dag in goede banen hebben geleid. Hulde aan Ad, Peter en Dina voor een fantastische coördinatie.

Met de PaasHaaswijkloop op maandag 18 april komt het volgende evenement alweer in zicht. Ook hier hebben al diverse vrijwilligers zich weer gemeld, waarvoor dank. Voor de meeste Basiscursisten wordt dit de eerste echte (wedstrijd)loop, dus kom hen zeker aanmoedigen!

Deze maand zijn er, naast op de weg, ook weer vele trailkilometers afgelegd. In het weekend van 19 maart met vele hoogtekilometers door een groep leden die daar de alternatieve Hadt trail gelopen hebben. De bootcampers hebben kunnen profiteren van het mooie droge weer om zich buiten nog sterker te kunnen trainen en de wandelaars hebben hun warme jassen ook kunnen opbergen deze maand.

Vooruitkijkend kunnen we ons op gaan maken voor het lustrumfeest op 11 juni. Eindelijk, na 2 jaar uitstel. De lustrumcommissie heeft een fantastisch feest voor ons in petto en als bestuur kijken we ernaar uit het lustrum van onze mooie loopgroep samen te mogen vieren.

Voorbereidingen voor de jaarlijkse ALV zijn ook gestart. Een datum wordt zo spoedig mogelijk gecommuniceerd.

Blijf gezond en blijf lopen!

Hartelijke groet,

Xavier Lauteslager
voorzitter