Trainingsrooster en -schema december 2021

Het trainingsrooster (wie geeft er wanneer training?) voor december 2021 vind je hier (opent in nieuw tabblad).

Het schema vind je hier (N.B. 2 pagina’s).

Let op! De trainingen beginnen normaliter op het grote parkeerterrein bij De Voscuyl. Klik hier voor een plattegrond met de verzamelpunten.

Aandachtspunten ivm de op 26 november aangescherpte Corona regels:

  1. De woensdagavond-, en vrijdagtrainingen worden de komende 3 weken niet meer gegeven. Voor iedere tempogroep gaan we de whatsapp-groepen weer gebruiken om zo onderling elkaar te kunnen opzoeken en in kleinere groepjes te lopen van max 4 personen. Een nieuwsflits met de telefoonnumers wordt kort vóór 1 dec. verstuurd.
  2. De woensdagochtend B5 zal wel gegeven blijven worden.
  3. De donderdagavond bootcamp wordt omgezet naar online. Je kunt je hiervoor op de gebruikelijke manier aanmelden via het e-mailadres bootcamp@loopgroepoegstgeest.nl of geef het door via de whatsapp groep ‘Bootcamp Loopgroep’ en je ontvangt de link.
  4. De zondagochtend training blijft gewoon gegeven worden. Nog steeds op 1,5 meter afstand. Dit geldt ook voor de XL, XM en XS groepen. Bij Pecos wordt er geen koffie meer geschonken. Snel wat spullen wegleggen en weer pakken blijft mogelijk.
  5. De duintraining van volgende week zondag 5 december gaat gewoon in Katwijk door. Ook deze zonder gezamenlijke koffie.
  6. Voor de basiscursus zijn we aan het kijken hoe we deze op de woensdag in kleine groepjes kunnen voortzetten. Deelnemers worden in de huidige app groep hierover apart geïnformeerd.
  7. Bovenstaande geldt in ieder geval voor de komende 3 weken, tot en met 19 december.