Van de voorzitter: kilometers maken!

De eerste duintraining van 2023 op 5 februari werd goed bezocht. Dit keer met koffie of chocomel bij het Kattukerzandt. Dit was een tijdelijke oplossing omdat de eigenaren van het Strandhuys na vele jaren gestopt zijn. Wouter en ik waren afgelopen zondag bij één van de nieuwe eigenaars van Sisters Beach. We zijn blij te kunnen berichten dat we daar de eerste zondag van de maand weer welkom zijn op onze vertrouwde locatie!

Er zijn weer vele kilometers gelopen deze maand. Een aantal lopers spant de kroon. Zo naderen Kees, Jolanda en Wouter al de 400 kilometer na 2 maanden. Vermeldenswaardig is hierbij, dat Kees een halve marathon liep in Torremolinos en dat Wouter ruim 52 km (en zijn Ultra debuut!) liep op de Veluwe, samen met Bianca en Menno. Erik spant echter de kroon in zijn voorbereiding naar de marathon van Londen en heeft er inmiddels al bijna 600 kilometer op zitten dit jaar!

Het vervelende bericht bereikte ons dat Aad een hersenbloeding heeft gehad. Namens de Loopgroep ben ik bij hem langs geweest met een bloemetje. Ook Amerik is bij hem op bezoek geweest. Aad revalideert momenteel, en het gaat naar omstandigheden goed met hem. Hij en wij hopen dat hij snel weer kan aansluiten bij de wandelgroep!

Vooruitkijkend wordt op maandag 10 april traditiegetrouw de PaasHaaswijkloop georganiseerd. Voor de deelnemers aan de basiscursus hét moment om 5 km hardlopen met succes te gaan volbrengen. En voor leden de kans om een afwisselende 5 of 10 km dicht bij huis te lopen. De organisatie is nog op zoek naar vrijwilligers die willen helpen met het op- en afbreken of die verkeersregelaar willen zijn. Schiet Dina, Ad of Peter even aan als je kan meehelpen!

Hartelijke groet,

Xavier Lauteslager
Voorzitter

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord