Woensdag: eerste training van het nieuwe seizoen!

De zomervakantie is ten einde en daarmee komt ook het zomerrooster tot een einde. Hopelijk hebben jullie allemaal genoten van een welverdiende vakantie. De één heeft zijn schoenen een paar weken lekker in de kast gezet, de ander heeft misschien doorgetraind.

Hoe dan ook, aanstaande woensdag gaat het officiële trainingsrooster weer van start. Traditiegetrouw beginnen we met een rustig schema om iedereen weer een beetje in het ritme te krijgen. In de weken erna bouwen we de trainingen uit qua afstand en intensiteit. Denk ook aan lichtjes (verplicht) en hesje (erbij aanbevolen), omdat we weer eindigen in het (schemer)donker!

Let op, de zondag training start aanstaande zondag weer vanaf 9:30!

De bootcamp is vanaf heden weer verplaatst naar de vrijdagavond samen met de baantraining. We gaan kijken of we de bootcamp kunnen inbouwen in de baantraining. Overigens beginnen we op vrijdag een weekje later (2 september dus) omdat de trainers deze avond bijeenkomen om helemaal klaar te zijn voor het nieuwe seizoen.

Het huidige trainerscorps bestaat op dit moment uit 28 personen, maar in september start een nieuwe opleiding looptrainer 2 waarvoor zich zeven (!) leden zich hebben opgegeven en worden twee oud-trainers weer actief. In september volgen de trainers een AED training, in oktober is een interne bijscholing gepland, in november vindt de jaarlijkse looptrainersdag van de Atletiekunie plaats en in december is er een trainers-event gepland.

Ook dit seizoen willen we weer samen trainen voor een speciale loop. Hier zijn ideeën over die we nog moeten uitwerken, we houden jullie op de hoogte. Heb je zelf ideeën, stuur ze door naar tk@loopgroepoegstgeest.nl

Wij wensen jullie een mooi loopseizoen toe. Loop verstandig en hou alles heel.

Namens alle trainers,
Colette, Katja, Geert Roel en Rob