Binnen Loopgroep Oegstgeest zijn de volgende commissies actief:

De lopende kracht achter Loopgroep Oegstgeest zijn de trainers die allemaal een opleiding hebben gevolgd bij de Atletiekunie. Bij reguliere trainingen loopt altijd minimaal 1 trainer mee met de groep. Wil je meer informatie, neem dan contact op met de Trainers commissie via tk@loopgroepoegstgeest.nl.

Achterste rij vlnr: Arnoud, Rob, Josée, Peter, Regina, Katja, Benjamin, Amerik, André

Voorste rij vlnr: Roel, Esther, Colette, Thomas, Menno, Geert, Martijn, Lan, Shaogang, Els

Overige trainers niet op de foto: Aad, Jaap, Dana, Loes, Ward, Marjan, Wyb, Annemarieke, Robert, Sylvie.

De communicatiecommissie zorgt voor het beheer van de website en het forum. Daarnaast verzorgt ze de maandelijkse nieuwsbrief en de tussentijdse nieuwsflits. We zijn als vereniging zichtbaar op de Social media Facebook en Instagram.

Deze communicatie zorgt voor een belangrijke verbinding met de leden en de activiteiten die de vereniging verzorgt.

De plannen voor de komende jaren

De website wordt nu herzien naar een vernieuwde omgeving. Er zal een betere scheiding komen tussen het openbare en het ‘alleen voor leden’ gedeelte. We zijn als vereniging zichtbaar op de social media maar de website blijft het primaire gezicht naar de buitenwereld waarop alle belangrijke informatie terug te vinden is.

Het forum is verouderd en voldoet niet meer aan de huidige maatstaven en is beperkt bruikbaar op smartphones. Er wordt gekeken voor een nieuwe variant die ook in app-vorm beschikbaar is.

Op dit moment zijn de nieuwsbrieven en nieuwsflitsen een goed werkende vorm van informatievoorziening. Nieuwsbrieven in het algemeen staan als medium onder druk. Het vergt steeds meer technische maatregelen om niet bij de ontvanger in het spamfilter te belanden. Het gaat momenteel goed, maar mogelijk dat hier in de toekomst een alternatief voor gezocht moet worden.

Elke woensdagavond na de training is de bar bij Pecos open. Er staat gezond fruit en snackgroente klaar als je terugkomt van training. En kannen water. Neem svp je eigen beker of flesje mee, we doen niet meer aan wegwerpbekertjes.

Op basis van een consumptiekaart kun je hier wat drinken, de chips en andere snacks staan ook klaar klaar. Consumptiekaarten zijn ter plaatse verkrijgbaar à € 10,-

De barcommissie organiseert ook andere activiteiten zoals de jaarlijkse BBQ als traditionele afsluiting van het loopseizoen.

Voor evenementen is er kleding e.d. beschikbaar voor de vrijwilligers. Denk hierbij aan jasjes, petjes en rugzakken in de herkenbare blauwe kleur van de loopgroep. Wil je iets lenen? Dat kan! Stuur een e-mail.

Loopgroep Oegstgeest organiseert elk jaar samen met andere verenigingen 2 evenementen: de Nieuwjaarsloop in het Zorg & Zekerheid Circuit en de PaasHaaswijkloop. De evenementencommissie coördineert de inzet van onze leden bij deze evenementen.