Loopgroep Oegstgeest heeft geen winstoogmerk en werkt op basis van vrijwilligers, waardoor de contributie laag is. En je kunt voor je besluit lid te worden 2 weken op proef meetrainen. Voor beginners is er elk jaar vanaf medio oktober een basiscursus.

Nieuwe Leden kunnen beginnen met een Proeflidmaatschap.
Meld je aan!

Heb je al enige hardloopervaring en wil je ontdekken of Loopgroep Oegstgeest wat voor je is? Dan hebben we een proeflidmaatschap van 2 weken. Je kunt meedoen met alle trainingsgroepen: Beter 5, Beter 10 of een van de Tempogroepen. En de Wandelgroep! Ook een duintraining (1e zondag van de maand) is een goede gelegenheid om kennis te maken. En als je al wat off the road ervaring hebt ben je ook welkom bij de trailrunning groepen XS / XM / XL.

Na die 2 weken besluit je of je lid wilt worden. Het lidmaatschap gaat dan in per datum van je eerste training bij de club. Omdat de loopgroep geen winstoogmerk heeft en werkt op basis van vrijwilligers, is de contributie laag.

Wil je dat eens proberen? Meld je dan aan via meelopen@loopgroepoegstgeest.nl.
Geef daarbij je recente loopervaring aan zodat we kunnen inschatten welke trainingsgroep het beste bij je past.

Naast de trainingsgroepen is er de Basiscursus speciaal voor mensen die nog geen hardloopervaring hebben.

Zie hieronder de kosten van een lidmaatschap.

Eenmalig inschrijfgeld 15,-
Lidmaatschap 2022 80,-
lidmaatschap vanaf 1 juli t/m 31 december 50,-
lidmaatschap vanaf 1 november  t/m 31 december 20,-
Wandelgroep 2022 60,-
Wandelgroep vanaf 1 juli 30,-
Wandelgroep vanaf 1 november 15,-

Een lidmaatschap kan op elk gewenst moment ingaan en loopt tot het einde van het kalender jaar. Word je vanaf 1 juli lid, dan betaal je minder, vanaf 1 november nog wat minder. De bedragen zijn inclusief de jaarcontributie voor de Atletiekunie.

Nieuwe leden betalen eenmalig inschrijfkosten voor de Atletiekunie en Loopgroep Oegstgeest samen. Dit is een vast bedrag, dus los van het moment van ingaan van het lidmaatschap. Daarnaast kun je voordat je lid wordt eerst een Proeflidmaatschap nemen.

Atletiekunie

Iedereen die lid is van Loopgroep Oegstgeest, is ook lid van de Atletiekunie. Nieuwe leden van de loopgroep krijgen via de email het lidmaatschapsnummer van de Atletiekunie toegestuurd.

Lidmaatschap van de Atletiekunie levert de nodige voordelen op:

  • tijdens trainingen ben je verzekerd;
  • je krijgt bij veel prestatielopen korting bij de voorinschrijving;
  • je krijgt bij veel hardloopspeciaalzaken korting bij vertoon van je digitale ledenpas.

Wijzigen of opzeggen

Ga je verhuizen of krijg je een ander mail adres? Geef je nieuwe gegevens door aan de ledenadministratie: ledenadministratie@loopgroepoegstgeest.nl. De ledenadministratie geeft de nieuwe gegevens door aan de Atletiekunie. Op deze manier blijf je de nieuwsbrieven en nieuwsflitsen van Loopgroep Oegstgeest op je nieuwe mailadres ontvangen.

Opzeggen lidmaatschap

Wil je het lidmaatschap of donateurschap beëindigen, stuur dan uiterlijk 18 november een mail naar de ledenadministratie. Je krijgt altijd een mail terug ter bevestiging. Graag horen we de reden van je opzegging, maar hiertoe ben je niet verplicht.

Lidmaatschapsnummer kwijt?

Ben je je lidmaatschapsnummer kwijt? Vraag het dan op bij ledenadministratie@loopgroepoegstgeest.nl.