Loopgroep Oegstgeest werkt samen met:

Leiden Atletiek

Op vrijdagavonden gebruiken wij de atletiekbaan bij de Leidsche Hout en samen met Leiden Atletiek organiseren wij elk jaar begin januari de Nieuwjaarsloop, één van de 9 prestatielopen in het Zorg en Zekerheid Circuit.

Tafeltennisvereniging Pecos

Op woensdagavond en zondagochtend gebruiken wij de bar en kleedruimtes in het Thorn Tafeltenniscentrum van Pecos.

Zorg en Zekerheid Circuit

De Stichting Regionaal Wedstrijd Circuit van Atletiekverenigingen organiseert jaarlijks 9 prestatielopen in de noordelijke helft van Zuid-Holland onder de naam Zorg en Zekerheid Circuit. Loopgroep Oegstgeest organiseert samen met Leiden Atletiek begin januari één van deze evenementen: de Nieuwjaarsloop.

Buurtvereniging Haaswijk en de Morsebel

Samen met deze buurtvereniging in Oegstgeest Noord organiseren wij elk jaar op 2e Paasdag de PaasHaaswijkloop

Oegstgeester Sportfederatie

De Oegstgeester Sport Federatie adviseert de gemeente over sportaangelegenheden. De leden van de sportraad zijn bestuurders of afgevaardigden van een Oegstgeester sportvereniging.

Bedrijven op hardloopgebied van leden

Loopgroep Oegstgeest draait volledig op de inzet van vrijwilligers. Twee van onze trainers hebben echter ook een bedrijf op dit gebied:

Hardloopschema op maat van onze trainer Roel Hendriksen.

Maatwerk hardloopschema’s en online coaching.

 

 

Runningtherapie Rijnland van onze trainer Geert Neelen. Ondersteuning bij hardlopen als oplossing voor depressie, burn-out, angstaanvallen en onbegrepen spier- en gewrichtspijnen