Pecos weer volledig open, inclusief de bar!

Afgelopen weken konden we al gebruik maken van Pecos om onze spullen weg te leggen of voor een snel sanitair bezoek. Maar vanaf woensdag 2 maart gaat de Bar ook weer volledig open! Voor wie wil, kan dan weer verwend worden met de ooit gebruikelijke fruithapjes en chips voor de zouttoevoer. Uiteraard staat er ook weer water klaar voor de vochthuishouding. En ook nu willen we milieu bewust blijven dus neem graag voor het water je eigen beker of bidon mee. En ben je je barkaart kwijt? Koop gewoon een nieuwe voor 10 Euro aan de bar en betaal dan graag gepast.

Voor de zondag blijven we de gebruikelijke koffie schenken, eventueel met een krentenbol. Ook de coffee-to-go wordt versoepeld en we kunnen deze bij minder weer gewoon in de kantine opdrinken.

Naast het gezellige lopen dus ook weer gezelligheid aan de bar! En omdat dit echt zo lang geleden is, trakteert de barcommissie 2 maart ons op een gratis eerste drankje! Heb je nog specifieke vragen of opmerkingen? Vertel het de barcommissie via barcommissie@loopgroepoegstgeest.nl

Amerik, Annelies, Bart, Greet, José, Sue en Bas