Van de voorzitter: najaarsweer

Waar we vorige maand nog temperaturen van boven de twintig graden bereikten, beweegt de  temperatuur nu richting het vriespunt. Gelukkig is elk weer loopweer, zoals vorige keer al  aangehaald, en zijn de lange tight, buff, windstopper en regenjack weer uit de kast gehaald.

En gelopen wordt er volop! De trainingen worden goed bezocht (denk eraan je lampjes of lichtvest mee te nemen op de woensdagavonden!) en ook deze maand trokken diverse leden erop uit om aan  georganiseerde trails en loopwedstrijden deel te nemen.

November was een drukke maand. Dat blijkt uit de diverse stukjes die aangeleverd zijn voor deze nieuwsbrief. Voor velen ongemerkt nam Rian het stokje over van Harm om de Nieuwsbrieven samen te stellen. Op deze plaats wil ik Harm van harte bedanken voor zijn fantastische werk al die jaren en we zullen je op een geschikt moment nog persoonlijk bedanken namens het bestuur.

Binnen de trainersgroep neemt Geert het stokje over van Rob als trainerscoördinator en treedt Els toe tot het TK. Rob, ook jij van harte bedankt nogmaals. Welke vrijwilligersrol heb je nog niet vervuld bij onze Loopgroep?

Op 25 november was een bijscholingsavond waarbij ook de nieuwe trainers die in januari zullen starten van de partij waren.

Afgelopen zondag hebben we als bestuur de vele vrijwilligers, waar onze Loopgroep op draait, bedankt met een High Tea bij Het Strandhuys. Het was een gezellig samenzijn en ik ben dankbaar dat we zo’n grote en mooie groep mensen hebben die zich willen inzetten voor de Loopgroep.

Vooruitkijkend kunnen jullie 21 december alvast noteren voor de Kerstborrel, 8 januari voor de Nieuwjaarsloop en 11 januari voor een toast op het nieuwe jaar na de woensdagavondtraining.

Op een mooie decembermaand alvast!

Hartelijke groet,
Xavier Lauteslager
voorzitter