Klaar voor de start…

Woensdag 24 augustus is het reguliere programma weer gestart met gelijk een goede opkomst. Dat wil niet zeggen dat er de afgelopen weken niet gelopen is. Op de woensdagen en zondagen kwamen leden trouw opdraven en zochten elkaar op via WhatsApp en Signal. Via Strava heb ik diverse leden hardlopend, fietsend  en wandelend kunnen volgen op prachtige plekken buiten Oegstgeest.

Qua trailkilometers spande Menno zoals verwacht de kroon, vooral door het succesvol voltooien van l’Echappée Belle van maar liefst ruim 149 km en 11.000 hoogtemeters. Ook moet vermeld worden dat Kees de Starbalm strandloop serie van tien loopjes gewonnen heeft in zijn leeftijdsklasse. Vanzelfsprekend in het clubloopshirt. Van harte gefeliciteerd Menno en Kees met deze prestaties!

Zelf heb ik op mijn vakantie vooral fietskilometers gemaakt en veel gezwommen vanwege de hitte. Het is goed om te weten dat de komende weken het schema weer langzaam opgebouwd wordt, zodat je kunt aanhaken als je in de vakantie net even wat minder hebt gelopen. Of juist aansluiting zoeken met een groep hoger als je op conditie bent.

Over loopshirts gesproken kan ik het goede nieuws brengen dat de bij Runnersworld bestelde Craft shirts binnen zijn. Dank voor jullie geduld en ik durf te zeggen dat het het wachten waard is geweest! Zie het bericht elders in deze Nieuwsbrief voor de uitdeelmomenten.

Op 18 september organiseert de Barcommissie een BBQ, ditmaal als opening van het seizoen en als onderdeel van de lustrumactiviteiten extra feestelijk. Mocht je je nog niet opgegeven hebben doe dit dan zo snel mogelijk (en vóór 7 september) via de website!

Het is mooi te zien hoe alle vrijwilligers weer staan te popelen om na het zomerrooster van start te gaan. Ik kijk uit naar de trainingen en hoop vele leden de 18e te ontmoeten bij de BBQ!

Hartelijke groet,
Xavier Lauteslager
voorzitter

  1. Marcel Hölscher zegt:

    Xavier, dank je wel weer voor deze stimulerende woorden. De Hölschers zijn ook weer bijna fit for the job en zullen graag weer zo nu en dan aan de trainingen deelnemen. De BBQ slaan we helaas over, want dan hebben we al een…….fietstocht :-). Groeten Marcel en Max.