Loopweekend: 2-4 juni 2023

Het is een beetje een traditie aan het worden: in het najaar begint een groepje leden alvast na de denken over een gezamenlijke activiteit – een loopweekend. Ook dit jaar werden de koppen alweer bij elkaar gestoken en al snel waren een locatie en een datum gevonden…

Een weekend lopen met een groep behoeft vier zaken: een datum, een verblijf en een mooie loopomgeving hebben we alvast geregeld. Het wordt vrijdag 2 tot zondag 4 juni in Vielsalm, België.  Daar vonden we een prachtig huis waar 34 mensen kunnen verblijven. Wij zijn zo vrij om de eerste vier plekken al te reserveren voor onszelf, maar dan blijven er nog 15 slaapkamers leeg.

Daarmee komen we op de vierde zaak die nodig is voor een succesvol groepsweekend: een groep. Mensen die graag in een van die kamers willen verblijven betalen ongeveer 150 euro. Behalve de reis erheen, zit daar alles bij inbegrepen: eten, drinken, verblijf, snacks, etc. We zullen ivm de aanbetaling voor het huis binnenkort een eerste betaalverzoek sturen.

Heb jij zin om mee te gaan? Geef je dan op via deze link (je kunt je hier ook opgeven voor de wachtlijst). Inschrijvingen worden verwerkt op volgorde van binnenkomst – plaatsen zijn er dus vrij veel, maar niet onbeperkt.

Om misverstanden achteraf te voorkomen willen we je de spelregels met je delen. Dit vinden wij ook niet fijn, maar het voorkomt achteraf gewoon gedoe.

Als je je opgeeft: 

  • heb je een plekje geboekt en is een topweekend gegarandeerd ?! 
  • betaal je jouw deel van de aanbetaling van de accommodatie zodra die verschuldigd is aan de organisatie; 
  • betaal je twee weken voor vertrek de rest van de reissom aan de organisatie; 
  • regel je zelf een reis- en/of annuleringsverzekering; 
  • en je toch niet meegaat om een reden die buiten je verzekering valt, ben je wel verplicht de kosten van de accommodatie te voldoen of zelf te zorgen voor een vervanger. 

We hopen dat we, net als in 2022, weer een geweldig weekend zullen hebben! Daar is jouw deelname een belangrijke stap in. Voor vragen, neem contact op met Rob of Harm.

Groetjes,
Elselijn, Harm, Marie-Louise, Rob