Verzameling appgroepen

Steeds meer leden communiceren onderling in appgroepen. Dit biedt gemak, maar er zijn ook nadelen. Zo gebruikt niet iedereen dezelfde communicatiemiddelen en is het voor mensen die niet in deze groepen zitten onduidelijk hoe sommige clubactiviteiten waar ze aan mee willen doen georganiseerd worden.  De communicatiecommissie wil dit graag duidelijker maken.

In tijden van lockdowns zijn verschillende appgroepen gestart die door trainers beheerd worden. Op een pagina op de site, alleen toegankelijk voor leden, zal de webmaster een lijst aanleggen met bekende groepen, zodat leden die daar niet bij zitten, weten hoe ze daar verandering in kunnen brengen.

Beheer jij een groep die hier niet tussen staat, zou je dat willen laten weten aan communicatie@loopgroepoegstgeest.nl? Het gaat natuurlijk niet om privégroepen tussen leden. Het is vooral om informatie voor iedereen toegankelijk te houden.

De groepen die we op zullen nemen zijn: (oud-)basiscursisten, Beter5, Beter10, Tempogroepen, zoals die altijd in de wekelijkse nieuwsbrieven.