Iedere zondag trainen in de natuur, voor elk wat wils. Je bent van harte welkom!

Iedere zondag kun je lekker trailrunnen in de mooie natuur. Met twee nieuwe trainers: Bianca en Geralda! Veel dank aan André en Rob die gestopt zijn als trainer (heel welkom om nu lekker mee te lopen!).

Sowieso is er op de eerste zondag van iedere maand duintraining voor alle groepen, maar op alle andere zondagen kun je mee met één van de trailgroepen van de loopgroep. Met XS, XM of XL, op smalle, onverharde paden, of soms zelfs van de paden af. De startlocaties van de groepen wisselen zodat verschillende gebieden worden bezocht. Denk aan de Amsterdamse Waterleidingduinen, Meijendel, de Horsten, de duinen bij Noordwijk. Of een enkele keer juist in het boerenland. En soms verder weg. We starten daar altijd om 9 uur, behalve XS, die start om 9.30 uur.

XS loopt 1x per maand, 10-14 km, op de 3e zondag.

XM loopt 15-18 km, inmiddels altijd samen met XL, 18-23 km, op de 2e en 4e zondag. We starten samen en lopen deels gecombineerd en vaak op wat zwaarder terrein, regelmatig ook buiten de paden.

Soms is er een 5e zondag, dan proberen we een gezamenlijk gebied te vinden voor alle drie de trailgroepen.

Daarnaast is er de mogelijkheid voor ‘Langer langzaam’.  Als je graag wilt trail-lopen maar nog wat drempelvrees voelt voor paadjes in de natuur, de afstand en/of de snelheid. Liesbeth loopt 2x per maand mee: met de duintraining met Beter10, en met XS.  Met haar loop je dezelfde afstand en route in een rustiger tempo met elke 2,5 km een stukje wandelen. Dit wordt langzaam opgebouwd. Schroom niet het eens te proberen!

Op het forum kun je een paar dagen van tevoren de informatie voor die zondag vinden. En daar wordt ook op gecarpoold.

Dus heb je zin om mee te gaan: kijk hier. Via notificaties kun je hier automatisch bericht van krijgen (instructies hier). Eens proberen? Welkom!

De trainers,

Bianca, Colette, Els, Geert, Geralda, Liesbeth en Menno