Martijn zoekt sponsors voor Ronald McDonaldhuis

Twee jaar geleden heb ik met een groep meegedaan aan de Homerun 2019, om geld in te zamelen voor het Ronald McDonaldfonds. Met 10 personen hebben we in 24 uur 240 kilometer gelopen in een rondje Randstad. We hebben toen een mooi bedrag op weten te halen voor de Ronald McDonald Hoeve in Beetsterzwaag. Daarbij hebben ook veel leden van de Loopgroep mij gul gesponsord. (Uiteraard 100% voor het goede doel!)

Na afloop heb ik echter van verschillende kanten gehoord dat ze mij achteraf eigenlijk ook wel hadden willen sponsoren. Tja, wat doe je dan, je geeft je ook op voor de editie 2020. Uiteraard moest dat evenement vorig jaar ook worden afgelast. Maar dit jaar gaat het wel door, zij het helaas nog wel in aangepaste vorm. Alle teams lopen de 240 kilometer dit keer op eigen houtje. Zaterdag 26 juni is het zo ver.

Wij als Hoeverunners ‘doen’ de 240 kilometer in Brabant, globaal een rondje Fijnaart- Den Bosch – Fijnaart. Dit onder bezielende leiding van Kees Ploeg, onze ploegleider die toevallig in Fijnaart woont.

Kees en zijn vrouw hebben vier kinderen waarvan twee meervoudig gehandicapt. Zijn verhaal en de reden waarom wij lopen voor de Ronald McDonald Hoeve is hier te lezen. (HoeveRunners en HoeveWalkers zetten zich in voor de Ronald McDonald Hoeve – KijkopMoerdijk)

En ja, uiteraard is er voor mensen die dat willen dit keer dus ook weer gelegenheid mij te sponsoren. Dat kan via de volgende link: Martijn Meulenbroek | HomeRun (home-run.nl)

Ik ben blij ondertussen in ieder geval blij dat we weer normaal kunnen trainen. Ik zal het nodig hebben. Gelukkig heb ik nog een paar weken…

Martijn Meulenbroek