Virtueel Z&Z Circuit: evaluatie

“In november 2020 ging het Zorg en Zekerheid circuit weer van start. Maar deze keer op een originele manier, namelijk virtueel!” Tessa vertelt over hoe zij al deze lopen liep.

Je kon je inschrijven voor alle 8 bekende lopen, en deze in je eigen omgeving rennen, wandelen, kruipen, koprollen, whatever. Elke twee weken één. Kiezen tussen kort, midden en lang. Je tijd werd geregistreerd en na elke loop werd een prachtige medaille opgestuurd. Dit lieten mijn papa Peter en ik ons geen twee keer zeggen en we schreven ons in voor alle 8 de wedstrijden, de vijf km welteverstaan.

En wat hebben we genoten! De variëteit werd nog bijzonder, een loop vanaf het ziekenhuisterrein, een loop door de sneeuw met stukjes klunen, een loopje half wandelend vanwege een blessure en natuurlijk niet te vergeten: de laatste run op mijn veertigste verjaardag. Wát was dát leuk. Het circuit werd afgesloten met een feestje, dj in de straat, publiek met spandoeken en een heuse finish! Dit alles geregeld door mijn man, vrienden en ouders.

Mijn allergrootste complimenten gaan toch wel uit naar de organisatie van het circuit. Zo’n virtuele wedstrijd op poten zetten voor zo weinig geld met alleen maar vrijwilligers, petje af! Mooie medailles en met als kers op de taart een mooi t-shirt!

Hopelijk kunnen we komend jaar weer allemaal meedoen op locatie. Duimen!

Liefs,
Tessa