Nieuws van de trainers: aangepast rooster, halve marathongroep en afscheid André

Let op: aangepast rooster deze maand!
We beginnen met het iets minder leuke nieuws; door vakanties, blessures, marathonvoorbereiding, trails etc. was het een hele puzzel voor Geert om het rooster van de trainers rond te krijgen.

Wat betekent dat?
1. Er zou een tweede trainer ingedeeld worden op B10 voor de instroming B5. Dat gaan we in april invoeren.
2. Er is geen XS en LL (langzaam Lang) deze maand
3. Op vrijdag 17 maart is er geen baantraining.

Spinning en afscheid André zaterdag 4 februari

Een paar keer per jaar doen we met alle trainers een gezamenlijke activiteit. Gezellig om te doen, en de mooiste ideeën voor de trainingen ontstaan vaak bij dit soort activiteiten.

Deze keer had Geert een uurtje spinning bedacht. Op zaterdagmiddag 4 februari zat ik wat onwennig op een soort hometrainer met mede-trainers en kreeg ik gelijk de opmerking dat ik wat stil was. Tsja, fietsen is nou eenmaal niet mijn hobby. Ik fiets overal naar toe maar voor dit soort dingen loop ik gewoon niet warm. Onze instructrice was alleen zo enthousiast dat ik snel vergat waarom ik op zo’n ding zat en voordat ik het wist werden we meegenomen in een bergachtige tocht met bijpassende muziek. Na een kwartier vroeg ik me af waarom ik me zo warm had aangekleed, het zweet droop van me af.
Lang verhaal kort: na een uur zwoegen kon ik zowaar nog met gemak van de fiets afkomen, het was voorbij gevlogen! Het viel me echt alles mee en was eigenlijk best wel grappig, ervaring rijker dus. Na een verkwikkende douche togen we naar Dekker om daar de middag af te sluiten.

Onder het genot van een drankje hebben we André in het zonnetje gezet, dat was door omstandigheden nog niet gebeurd. Dank, André, voor al je werk als coördinator van het TK, al je trainingen en natuurlijk de opleidingen voor alle nieuwe trainers!

Halve marathon Leiden groep
De halve marathon Leiden groep is van start gegaan met maar liefst 20 deelnemers (inclusief de 3 trainers)! De doelen variëren van een PR op de 21 km tot de halve relaxed te voltooien op 14 mei.

 

Namens de trainers,
Katja

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord