Samen trainen voor de Halve Marathon van Leiden?

De Leiden Marathon wordt dit jaar gehouden op zondag 14 mei 2023. Het lijkt ons leuk om ook dit jaar weer gezamenlijk te trainen voor de Halve Marathon.

We richten ons vooral op lopers die voor het eerst een halve marathon willen uitlopen of de afstand al vaker hebben gelopen maar net even wat sneller wil lopen dan de vorige keer. Het kan ook zijn dat je de afstand gewoon lekker wil uitlopen en het gezellig vindt om trainingen en ervaringen te delen met andere lopers.

We willen woensdag 15 februari van start met een schema dat uitgaat van 3 trainingen per week. Deels zullen we met de reguliere trainingen meetrainen, vooral op woensdag, maar deels zullen we als groep apart trainen.

Uitgangspunt is dus dat je tijd en zin hebt om 3 per week te lopen. We gaan er van uit dat je nu al wel 10-12 km als duurloop in de benen hebt en in staat bent 10 kilometer binnen de 65 minuten te lopen.

Lijkt het je leuk om mee te lopen? Of durf je de uitdaging aan? Meld je dan aan via het mailadres halvevanleiden@loopgroepoegstgeest.nl.

LO deelnemers in 2021 – foto’s Hermien

Bij je aanmelding graag het volgende vermelden:

  • Je naam
  • Mobiele nummer (we willen een app-groep aanmaken)
  • Of je al vaker een halve marathon hebt gelopen?
  • Heb je al een doel voor ogen (bijvoorbeeld eerste keer een halve marathon, gewoon lekker uitlopen of een snelle(re) tijd)
  • Hoe vaak en met welke groep loop je nu meestal mee
  • Zijn er nog blessures waar we rekening mee moeten houden?

Inschrijven voor Leiden moet je nog wel even zelf doen, voor zover je dat nog niet gedaan hebt! Dat kan via https://marathon.nl/

Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in!

Els, Colette en Martijn

Quotes van eerdere deelnemers:

In de polder geniet ik, zoals altijd, met volle teugen

Myrna, 2019

Sex is het niet, maar het lijkt er verdorie toch goed op

Geert, 2016