Van de voorzitter: Eropuit

Na een rustige start in augustus was er in september weer volop activiteit. De trainingen werden goed bezocht en ook buiten de trainingen trokken leden erop uit om aan diverse loopevenementen deel te nemen. Zo hebben Liesbeth en Birgit  deelgenomen aan de prachtige Lochaber trail in Schotland op 17 september van maar liefst 80 kilometer met 2000 hoogtemeters. Respect!

Zelf heb ik vorige week zondag genoten van de eerste 100-bruggenloop in Leiden met een grote afvaardiging van de Loopgroep. Het was een zeer geslaagd evenement waarbij het weer ons goed gezind was. Een verslag vind je in deze nieuwsbrief. Op dezelfde dag was de CPC loop in Den Haag en een week daarvoor de Zevenheuvelentrail, beiden met afvaardiging van onze Loopgroep. Dit is slechts een selectie van uitstapjes van onze leden en het is goed te zien dat onze leden zo actief zijn binnen en buiten de Loopgroep.

De gecombineerde bootcamp- en baantraining wordt goed bezocht. Zelfs op regenachtige vrijdagavonden is er een goede opkomst. Veel waardering voor de trainers die een grote variëteit aan trainingsvormen bieden op deze vrijdagavond.

Lopen kan nu ook in de prachtige nieuwe shirts. We hebben veel positieve reacties ontvangen. Mocht je deze ronde gemist hebben, schiet dan Wouter even aan zodat hij je naam kan noteren alvast voor de volgende ronde.

Op 18 september heeft de barcommissie een fantastische barbecue georganiseerd. Ondanks dat het weer wat tegenzat, genoten de kinderen van de speeltuin en de volwassenen van de gezelligheid en het heerlijke eten. Hulde aan de barcommissie die alles tot in de puntjes voorbereid had.

Afgelopen maandag hebben Wouter en ik samen met Ted en Ronald van Pecos gezeten en de intentie uitgesproken dat we langer gebruik willen maken van hun locatie. Van beide kanten zijn we zeer tevreden over de samenwerking. Mocht je suggesties hebben om ons verblijf daar nog beter te maken, laat het ons dan weten aangezien Pecos graag wil kijken hoe ze het ons nog beter naar de zin kunnen maken.

Nu het alweer vroeg donker wordt, lopen we weer verlicht op de woensdagavonden. Denk eraan je lichtvest of lichtbandje mee te nemen. Zijn je batterijen leeg? We vervangen ze binnenkort weer gratis voor je!

Tot op een van de trainingen!

Hartelijke groet,
Xavier Lauteslager
voorzitter